miercuri, 11 august 2010

Despre fericire..

Sincer habar nu am cu ce sa incep sa vorbesc despre fericire, sa pot da un sinonim, unul venit din inima mea. Cel din DEX, suna cam asa : FERICÍRE, fericiri, s. f. Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină. ◊ Loc. adv. Din fericire = printr-un concurs de împrejurări favorabile. – V. ferici.
Oarecum poate avea omul "stare de multumire sufleteasca intensa si deplina" ? Poate da, cel putin pentru mine nu se aplica .. , sau poate e un blestem, poate e ceva ereditar, ori pur si simplu poate nu merit..
Imi amintesc cand chiar eram fericit si lucrurile erau stabile in conjuctura care nimic nu era anormal, si lucruri pe care le cersesc acum, in alte vremuri erau niste lucruri banale..
In incheiere pot spune ca fericirea poate nu o merit din probleme ereditare cauzate de un blestem. Oricum fericirea inseamna noroc, norocul se raporteaza 1 la 10000000 de sanse sa-l obtii..feriti-va de fericire..
P.S : Un mic sfat, nu va bucurati prea mult cand puneti mana pe fericire, pentru a va feri atunci cand sunteti la pamant de prea multa durere..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu