luni, 27 septembrie 2010

Cateva lucruri fara sens, in viata unui barbat.



Sunt relativ, cateva lucruri care nu se pot lega cu sens intre ele in viata unui barbat. Mai exact niste situatii in care raspundem cu Da sau Nu, desi raspunsul ar trebui sa fie total opus. M-am gandit la cateva situatii si as vrea sa dau cum sunt obisnuit sub forma unei liste. Ele ar fi:

 - Atunci cand vine pe lume un al patrulea sau al cincilea copil, iar sotia te intreaba daca nu e cea mai minunata zi din viata ta, dar defapt cu siguranta ne-am saturat de astfel de zile minunate din cauza portofelului strans de criza. Ciudat, spunem Da, si tot ciudat ea se gandeste sa te mai chinuie cu urmatoarea intrebare: Nu-i asa ca mergem si la shopping acum? Din nou.. Da!
 - Purtam sosete albe la un eveniment, iar ne ascultam sotia, pentru ca ea se pricepe la imbracat din cauza unui nenoricit de post tv numit "Fashion TV", unde cu siguranta spune ca e un must have acele sosete albe, desi nu te descalti, si deci posibilitatile tale pentru a fi vazut de cineva cu acele sosete sunt NULE. Dar intr-un final, spunem Da!
 - Spui ca niciodata nu o sa plangi pentru ca in tine sta un barbat viking, care sta sa iasa, dar defapt plangi, pentru ca esti un sensibil incurabil, totul ca sa-ti cuceresti febletea, deoarece ea URASTE filmele cu Van Damme, deci uraste barbatul rigid si dur din tine.
 - Ai fost de mic educat ca femeia este cea care trebuie sa gateasca si sa fie "sluga" noastra, dar defapt cand deschide gura si tipa, esti fratele cenusaresei.
 - Nu plangi la filmele lacrimogene, dar defapt pentru ca te-a pus la "regim" , incepi sa plangi la telenovelele cu Adela Popescu, pentru ca te-ai saturat de "regim"
 Cam astea ar fi situatile penibile unde spui Da/Nu cand defapt vrei altceva, sau cand faci anumite "compromisuri", totul pentru ce iubim noi, FEMEIA! 

2 comentarii:

  1. Nu stiu de ce am impresia ca esti schimbat in modul de abordare a unui subiect...probabil mi se pare, restul fanelor vor aproba sau cel mai probabil dezaproba comentariul meu. Ideea ca fata de posturile anterioare plecarii mele te contrazici cu cele de acum.


    Spor la cat mai multe posturi!
    Te iubesc>;d<;* Si mi e dor de tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc iubire :*

    Si eu te iubesc si imi este dor de tine:*

    RăspundețiȘtergere